Acasă

Realizăm tururi virtuale Profesionale şi fotografii panoramice 360.

Ce este o fotografie 360 °?

O imagine 360 ° este, practic, o imagine sferică. Se realizează cu ajutorul aparatelor foto şi tehnicilor care permit realizare imaginii unei locaţii din mai multe unghiuri, nu doar dintr-o singură perspectivă. Scopul fotografiei panoramice este acela de a oferi privitorului o experienţă deplină, acesta putându-se roti şi privi în toate direcțiile, având o viziune de ansamblu ca şi cum ar fi în acel loc, timp şi spaţiu.

Ce este un tur virtual?

Un tur virtual 360° reprezintă o modalitate inedită, complexă şi modernă de prezentare a unei locaţii. Este asemenea unui website de prezentare, de sine stătător sau integrabil în alte programe, platforme sau websit-uri existente. Un tur virtual poate conţine pagini informative, albume foto şi video, hărţi, planurile locaţiei şi sunete ambientale. Cu ajutorul tururilor virtuale vizitatorii pot explora un loc în mai multe moduri: pot roti scena în toate direcțiile, pot intra și ieși din încăperi, pot mări sau micșora imaginea pentru a observa detaliile, pot citi texte şi pot viziona videoclipuri.

Cui se adresează?

Tuturor celor care doresc să ofere clienţilor transparenţă printr-o imagine clară a locaţiei (agenţii, firme, restaurante, hoteluri, muzee, unităţi de învăţământ, birouri, unităţi medicale) şi un mod inedit de a-i invita să vă viziteze virtual, oferindu-le porţile deschise 24 de ore din 24.

Tuturor celor care doresc să utilizeze o strategie de marketing inteligentă şi eficientă.

Care sunt beneficiile?

În era internetului și a marketingului viral, în care experiența clienților este pe primul loc, nu există aproape nici un alt instrument de marketing mai atrăgător decât tururile virtuale. Ele oferă informații vizuale detaliate şi oferă încredere clienților. Prin utilizarea lor economisiţi timp şi bani. Nu necesită alte programe, cunoştinţe sau abilităţi speciale pentru a le vizualiza. Se pot utiliza online dar şi offline, direct de pe calculatorul propriu. Oferă nu doar o informaţie, ci o experienţă.

VIZUALIZARE

[korra_rich_image image=”https://vrhub.ro/wp-content/uploads/2017/10/interior_shot_oculus_rift_oculus.jpg|800|400″]

Cum să vizualizaţi un tur virtual ?

Tururile virtuale sunt realizate pentru a putea fi vizualizate pe orice calculator sau dispozitiv mobil. Pentru a fi vizualizate cu ochelari VR, accesaţi turul virtual de pe telefonul mobil şi folosiţi opţiunea VR din meniu. Trecerea dintr-o imagine în alta se face cu ajutorul unor portaluri vizuale interactive.

Cele mai noi proiecte

[korra_blog posts=”4″ style=”gallery” tag=”Recomandat” sort_by=”date” sort_order=”DESC” ads=”0″]

[korra_custom_banner title=”Partener ExpRO360″ description=”EXPERIENŢA ROMÂNIA 360 este o iniţiativă care urmăreşte creşterea vizibilităţii obiectivelor de patrimoniu cultural-istoric, natural şi spiritual al României.” image=”https://vrhub.ro/wp-content/uploads/2016/12/Ro_2_cover.jpg|1820|770″ height=”600″ link_text=”Vezi proiectul” link_url=”http://expro360.com”]