Vizma

Există o ordine în decădere. Este o ordine mai profundă și, prin urmare, mai inexorabilă decât încercările slabe ale omului de a aduce ordinea în lume.

IMALO Kinderklub

IMALO Kinderklub este un afterschool frumos şi primitor, cu spaţii mari, luminoase şi colorate. Curtea şi grădina sunt o oază de verde unde întâlneşti iepuraşi şi broscuţe ţestoase.

Gânduri de sfârşit de an

Din acest an nu au mai prea rămas zile, calendarul este plin şi face loc celui din 2018. Trag linie, ma bucur, planific şi las în urmă un an plin de muncă şi dăruire, cu clipe multe, prin care au trecut prieteni şi s-au aşezat noi valori.

Pădurea Chevereş

Pădurea Chevereş este o unitate compactă de 1.611 ha ce se desfăşoară pe o lungime de 7 km, pe malul stâng al Timişului. 

Mănăstirea de la Bezdin

Mănăstirea Bezdin este una dintre puţinele mănăstiri ortodoxe sârbe din Romania ce se mai pastreaza încă. Este situată la 36 de kilometri distanţă vest de Arad.

Pădurea Ceala

Pădurea Ceala este o arie protejată, de interes științific, în estul Parcului Natural Lunca Mureșului. Acest parc se întinde de la Arad pâna la graniţa maghiară , de-a lungul râului Mureș şi este spaţiu ideal pentru relaxare, ecoturism şi chiar activităţi de educaţie ecologică.

Insula Mureş

Insula Mureş se află pitită la doar câţiva kilometri de oraşul Arad. S-a format în mod natural, acum aproximativ două sute de ani, prin unirea mai multor ostrovuri.